ΟΔΟΠΟΙΙΑ

Επιστροφή στα ΕΡΓΑ

 


Ανάπλαση παιδικής χαράς πλατείας Πευκακίων στην Ερμούπολη Σύρου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:        02/04/2015
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ:     15/12/2015

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Το έργο «Ανάπλαση παιδικής χαράς πλατείας Πευκακίων» περιλαμβάνει τις εξής εργασίες όπως αυτές αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω:

  • Καθαίρεση της υπάρχουσας περίφραξης και κατασκευή νέας από οπλισμένο σκυρόδεμα και μεταλλικά κιγκλιδώματα.
  • Διαμόρφωση του χώρου της παιδικής χαράς.
  • Κατασκευή στοάς (πέργκολας) από οπλισμένο σκυρόδεμα και μεταλλικές κοιλοδοκούς
  • Κατασκευή ράμπας με τοιχεία οπλισμένου σκυροδέματος και δάπεδο από deck.
  • Κατασκευή επιστρώσεων του δαπέδου από χυτό δάπεδο με όψη άτριφτου μωσαϊκού, λωρίδες από βοτσαλωτό, χλοοτάπητα, ελαστικό δάπεδο επί σκρό μπετού.
  • Κατασκευή κρήνης.
  • Φύτευση δέντρων και θάμνων.
  • Στον χώρο τοποθετήθηκαν τα εξής όργανα παιδικής χαράς: Μονόζυγο, Σύνθετη κατασκευή, Κούνιες, Τραμπάλες (δυο), Απλό μονόζυγο, Μύλος νηπίων, Ρόδα νηπίων, Τραμπάλα νηπίων, Φιγούρα ζωάκι με ελατήριο, Τσουλήθρα νηπίων, Θρόνος και καθίσματα. Κάτω από όλα τα όργανα τοποθετήθηκε δάπεδο ασφαλείας το πάχος του οποίου εξαρτάται από το ύψος πτώσης του κάθε οργάνου και σε επιφάνεια που προβλέπουν οι προδιαγραφές των οργάνων. Κατασκευάστηκε εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού και τοποθετήθηκαν φωτιστικά σώματα. Επίσης τοποθετήθηκαν παγκάκια, κάδοι απορριμμάτων  καθώς και όλες οι απαιτούμενες από την νομοθεσία πληροφοριακές πινακίδες προκειμένου η νέα αυτή παιδική χαρά να πιστοποιηθεί.

 

 

 
Επιστροφή στα ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ


Διαπλάτυνση – βελτίωση υφιστάμενης οδού περιοχής Αστυβωπού, από διασταύρωση προς Ατελιού έως διασταύρωση προς κατασκήνωση Χρουσσών Δ.Δ. Βάρης Δήμου Ποσειδωνίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:        29/01/2009
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ:     29/09/2009
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ:  Το έργο περιλαμβάνει την διαπλάτυνση της υφιστάμενης οδού, την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, την κατασκευή οκτώ εγκάρσιων σχαρωτών αγωγών καθώς και την ασφαλτόστρωση της οδού.
 
 
Επιστροφή στα ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ


Βελτίωση – ασφαλτόστρωση οδού στην περιοχή «Κριός» του Τ.Δ. Φοίνικα και παράλληλα τοποθέτηση τμήματος υπόγειου αγωγού ύδρευσης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:        08/09/2008
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ:     08/06/2009
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ:  Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή υπόγειου δικτύου ύδρευσης, την διαπλάτυνση του δρόμου σε κάποια μικρά τμήματα, την ανακατασκευή τμημάτων τοίχων αντιστήριξης και την ασφαλτόστρωση της οδού.
 
 
Επιστροφή στα ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ


Επισκευή δημοτικής οδού στην περιοχή «Χάιδως» του Τ.Δ. Ποσειδωνίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:        01/07/2010
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ:     17/09/2010
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ:  Το έργο περιλαμβάνει καθαίρεση του κατεστραμμένου οδοστρώματος, ανακατασκευή νέου από σκυρόδεμα, κατασκευή στηθαίου από σκυρόδεμα, τοποθέτηση πλαστικών οριοδεικτών στις επικίνδυνες θέσεις και κατασκευή στηθαίου στην άκρη του οδοστρώματος. Στο τέλος έγινε ασφαλτόστρωση και επάλειψη με βαμμένη ψηφίδα.
 
 
Επιστροφή στα ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ


Ασφαλτοστρώσεις οδών στο Δημοτικό διαμέρισμα Μάννα και Αζολίμνου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:        12/03/2009
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ:     23/04/2009
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Το έργο περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις οδών στο Δημοτικό διαμέρισμα Μάννα και Αζολίμνου μήκους 800 μέτρων.
 
 
Επιστροφή στα ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ


Συντήρηση-βελτίωση δημοτικής οδοποιίας δημοτικής ενότητας Μάννα

Τα σχόλια έχουν κλείσει.