ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ

Επιστροφή στα ΕΡΓΑ

 


Κατασκευή κλειστού χώρου φύλαξης απορριμματοφόρων, οχημάτων -αποθήκη, γραφεία και αποδυτήρια οδοκαθαριστών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:        29/12/2009
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ:     30/11/2010
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ:  Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή ισόγειου κλειστού σταθμού οχημάτων. Περιλαμβάνονται χωματουργικές εργασίες, εργασίες σκυροδέτησης, εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης μεταλλικού σκελετού, εργασίες επιστέγασης με πετάσματα, καθώς και ηλεκτρολογική εγκατάσταση.
 


Επισκευή διώροφου Δημοτικού κτιρίου κληροδοτήματος Βλαχάκη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:        07/09/2006
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ:     19/10/2007
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ:  Το έργο περιλαμβάνει οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες για την επισκευή του διώροφου νεοκλασικού λιθόκτιστου Δημοτικού κτιρίου κληροδοτήματος Βλαχάκη.
 
 


Κατασκευή Μουσείου Ι.Βούλγαρη στον Πύργο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:        10/07/2008
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ:     08/04/2009
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ:  Το έργο περιλαμβάνει εργασίες για την κατασκευή Μουσείου Ι.Βούλγαρη στον Πύργο που περιλαμβάνουν κατασκευή  πλάκας οροφής του ορόφου καθώς και της σκάλας που οδηγεί σε αυτόν, αργολιθοδομές στο ισόγειο του κτιρίου για την πλήρωση του διακένου μεταξύ της πρόσφατα κατασκευασμένης πλάκας και της προϋπάρχουσας λιθοδομής, επιχρίσματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του κτιρίου, επιστρώσεις στην αυλή του κτιρίου από ακανόνιστες χονδρόπλακες, ενώ στο δάπεδο του ισογείου, του ορόφου και της αυλής επίστρωση από σκληρό μάρμαρο Τήνου ή ανάλογο.
 


Επισκευές κτιρίων Α/θμίας και Β/θμίας Εκπαίδευσης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:        08/10/2012
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ:     19/04/2013
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ:  Το έργο περιλαμβάνει σποραδικές εργασίες επισκευών στα σχολικά κτίρια. Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες εργασίες:
Καθαίρεση και επανακατασκευή επικίνδυνων επιχρισμάτων και χρωματισμός στα σημεία των επεμβάσεων. Καθαίρεση σπασμένων πλακιδίων και αντικατάσταση τους με νέα ίδιου τύπου. Κατασκευή αυτοεπιπεδούμενου αντιολισθηρού δαπέδου. Υγρομόνωση δώματος με ελαστομερείς μεμβράνες. Σκυροδέτηση αυλείου χώρου. Επισκευή ενανθρακωμένου σκυροδέματος. Κατασκευή τοίχου από λιθοδομή. Κατασκευή περίφραξης σε συνέχεια της προϋπάρχουσας. Αποξήλωση και τοποθέτηση νέων κουφωμάτων και θυρών. 
 
 


Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου Δήμου Τήνου-Αποπεράτωση

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:        10/01/2013
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ:    Σε εξέλιξη
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ:  Το έργο περιλαμβάνει την ολοκλήρωση κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου, όπως αναλυτικά αναφέρονται παρακάτω:
Ανανέωση της οικοδομικής άδειας που λόγω τετραετίας είχε λήξει.
Έλεγχος των υπαρχουσών αναμονών και της συμβατότητας της υπάρχουσας κατασκευής με την εγκεκριμένη στατική μελέτη. Στη συνέχεια  αποπερατώθηκαν τα σκυροδέματα του φέροντα οργανισμού και έγινε η πλήρης κατασκευή της μεταλλικής στέγης με επικάλυψη από πάνελ πετροβάμβακα και ολοκλήρωση των τοιχοδομών του κτιρίου.
Ολοκλήρωση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.
Τοποθέτηση πλακιδίων, κατασκευές δαπέδων και μαρμάρινων δαπέδων, κατασκευή επιχρισμάτων, αποπεράτωση κάθε είδους χρωματισμών, θερμομονώσεις και τοποθέτηση εξοπλισμού χώρων υγιεινής καθώς και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.
Ολοκλήρωση των ξυλουργικών εργασιών (αθλητικό δάπεδο, κατασκευή ντουλαπιών, πάγκων, καθισμάτων) καθώς και προμήθεια-εγκατάσταση του εξοπλισμού γυμναστηρίου (μπασκέτες, καθίσματα κερκίδων, κλπ)  
 


Κατασκευή ανοικτού χώρου στάθμευσης στη θέση Πλακούρα

Mε το έργο αυτό έγιναν εργασίες μετατροπής οικοπέδου ιδιοκτησίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης. Το οικόπεδο βρίσκεται βόρεια της πλατείας Νικολάου Πλαστήρα και δυτική της οδού Ανδρ. Παπανδρέου εντός του σχεδίου πόλης της Ερμούπολης. Έχει έκταση 2.121,44 τ.μ. και χωρητικότητα 65 επιβατικών αυτοκινήτων.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.