Σε εξέλιξη εργασίες ενίσχυσης του κτιρίου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

Ο κύκλος των παρεμβάσεων βελτίωσης των σχολικών κτιρίων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης συνεχίζεται από τη Δημοτική Αρχή και σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες των Σχολικών Επιτροπών, με τις σχετικές εργασίες για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ήδη, από το πρωί της Δευτέρας, εργάτες του Δήμου βρέθηκαν στις σχολικές εγκαταστάσεις, ώστε να προχωρήσουν σε παρεμβάσεις αναβάθμισης της πρόσοψης του σχολείου και να κάνουν διορθωτικές εργασίες στους τοίχους, αποκαθιστώντας τους σοβάδες στις εξωτερικές επιφάνειες, λαμβάνοντας παράλληλα, το σύνολο των απαιτούμενων μέτρων για την ασφάλεια των μαθητών. Καθ΄ όλη τη διάρκεια των πρωινών ωρών, οι ίδιοι προχώρησαν σε σημαντικό βαθμό τις προγραμματισμένες εργασίες, προκειμένου εντός των επόμενων 24ωρων να έχουν ολοκληρώσει τις παρεμβάσεις τους. Σύμφωνα με όσα τόνισε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Φραγκίσκος Βακόνδιος, οι δαπάνες καλύπτονται από κονδύλι που είχε προβλέψει ο Δήμος για την κάλυψη μέρους των αναγκών σε σχολικά κτίρια της Σύρου, με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής να θέλει τις επόμενες ημέρες, ανάπτυξη παρόμοιων, αλλά και διαφορετικών εργασιών στο 2ο Γυμνάσιο Ερμούπολης καθώς και στο Νηπιαγωγείο της Άνω Σύρου.

Η εταιρεία μας έχει αναλάβει τις εργασίες επισκευής των σχολικών εγκαταστάσεων Ερμούπολης (χρήση 2016). (ΑΔΑ: 7Ρ52ΩΗΟ-ΡΙΒ)

Πηγή: http://www.koinignomi.gr