Κτηματομεσιτικό Γραφείο

Αγορά και πώληση ακινήτων

Η Κατασκευαστική Εταιρεία «Α.Φ. ΚΟΠΑΝΙΤΣΑΝΟΣ &ΣΙΑ Ε.Ε.», με έδρα την Σύρο, δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών κτιριακών έργων, Η/Μ εγκαταστάσεων και χωματουργικών εργασιών.

Με γνώμονα την ποιότητα και την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης αναπτυχθήκαμε και στην πώληση ακινήτων.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, αποφασίσαμε την έναρξη μιας νέας δραστηριότητας στο χώρο των ακινήτων δημιουργώντας Κτηματομεσιτικό Γραφείο το οποίο στοχεύει στην άψογη συνεργασία με τον Πελάτη, την άριστη εξυπηρέτηση, τη συνέπεια και την απόλυτη ικανοποίησή του με το τελικό αποτέλεσμα.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν υπεύθυνα χώρους για σκοπούς αγοράς και πώλησης (όπως διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, καταστήματα, βιομηχανικά κτίρια, αποθήκες, τουριστικές εγκαταστάσεις κ.α.) καθώς επίσης και οικόπεδα.

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την ανακαίνιση ή ανακατασκευή ή διακόσμηση του δικού σας χώρου παραδίδοντας τον στους καλύτερους χρόνους με απόλυτη ικανοποίηση, σε προσιτές τιμές.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης, Άδειες Οικοδομών καθώς επίσης και την ρύθμιση Αυθαίρετων Κτισμάτων ή Κατασκευών.

EnglishGreek
company logo